Канонізація Блаженного Папи Івана Павла ІІ та Папи Івана ХХІІІ

Детальнішу інформацію можете отримати за адресою: м.Чортків, вул.Монастирська, 1 (приміщення єпархіального управління Бучацької єпархії).

Номери Отців:   о.Роман Гарасимів 066 63 36 882

                            о. д-н Іван Микитюк 097 76 76 474

Місця відвідин:

Краків, Ченстохова, Венеція, Ватикан, Рим, Відень.
23 квітня - 29 квітня 2014
Тривалість прощі 7 днів (3 ночівлі, 3 нічні переїзди)

Програма Прощі:
Виїзд відбудеться із Головного залізничного вокзалу м. Львова 22 квітня орієнтовно о 23:00.

1 ДЕНЬ:

Краків - місто, яке ще називають культурною столицею Польщі. Протягом єкскурсії Краковом ми відвідаємо Вавельський Замок, Катедральний Собор Святих Станіслава і Вацлава, Головну Ринкову Площу, послухаємо мелодію відомого Краківського сурмача, дізнаємось про історію Кракова, його святих покровителів та значення цього міста у житті Івана Павла ІІ. Наш день у Кракові завершиться літургією в Українській церкві Воздвиження Чесного Хреста. Після літургії ми поїдемо на вечерю та нічліг до наступного міста нашого паломництва Ченстохова.

2 ДЕНЬ:

Розпочнеться наш день з Літургії, після сніданку - екскурсія протягом якої ми підемо до Ченстоховської Чудотворної Ікони Божої Матері, у лицарському залі ми ознайомимось з історією чудотворної ікони, у скарбниці побачимо дорогоцінні дари, які вірні століттями приносили у подарунок Божій Матері. Після екскурсії буде вільний час протягом якого можна приватно помолитись перед іконою, оглянути інші частини монастиря, піднятись на вежу, пройти хресну дорогу, стації якої розташовані навколо монастиря. По обіді нічний переїзд до Венеції.

3 ДЕНЬ:

В дорозі до Вічного Міста Риму ми зупинимось у одному з наймальовничіших та найунікальніших міст світу - Венеції. Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки вузькими та заплутаними вуличками цього міста. Ми побачимо найвідоміший міст Венеції - "Ріальто". Дізнаємось про історію Венеції та відвідаємо її найвідоміший храм, Базиліку Св. Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. У Базиліці Св. Марка у нас буде Літургія. Після Літургії протягом вільного часу можна буде відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом. Те, що ми не зможемо побачити гуляючи вуличками Венеції ми побачимо пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким ми повернемось до нашого автобуса. Переїзд на вечерю та нічліг  у готель.

4 ДЕНЬ:

Сніданок. Наш перший день у Римі розпочнеться Літургією в одній з чотирьох папських базилік під назвою Санта Марія Маджоре. Протягом екскурсії містом ми відвідаємо Базиліку Св. Петра, Фортецю Св. Ангела, одну з найгарніших площ Риму, Полощу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Риму, Фонтан ді Треві. Переїзд на вечерю та нічліг  у готель.

5 ДЕНЬ:

Сніданок. Участь у програмі канонізації Блаженного Івана Павла ІІ і Блаженного Папи Івана XXIII. Нічний переїзд до Відня.

6 ДЕНЬ:

Ранкова Літургія у Відні, ми відвідаємо Собор Св. Стефана та Українську церкву Св. Варвари, протягом екскурсії довідаємось про історію та особливості Відня, побачимо Зимову Резиденцію Габсбургів, церкву Св. Петра, Оперний театр. Після екскурсії можна буде відвідати Віденські музеї, скуштувати відому віденську каву чи штрудель. Нічний переїзд до Львова.

7 ДЕНЬ:

приїзд до Львова вранці.

 

Паломницький центр залишає за собою право змінювати черговість відвідування місць.
Вартість виїзду при реєстрації до 10.03.2014 4200* грн (355 євро + 100 грн.)
Вартість виїзду при реєстрації після 10.03.2014 4605* грн (390 євро + 100 грн.)

* вартість у гривні змінна у відповідності до курсу валюти на день оплати.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

У вартість поїздки входить: 2 нічліги в готелі по 2 -3 особи в номері та 1 нічліг в паломницькому будинку у Ченстохові, 3 сніданки і 3 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: відкриття шенгенської візи 35 євро, (окрім дітей, студентів до 21 року та пенсіонерів) та послуги візового центру  230 грн.; витрати на міський транспорт та екскурсії - загалом 40 євро.

ПЕРЕЛІК НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ НА ПОЛЬСЬКЕ ПОСОЛЬСТВО

  1. Фото - 2 шт

Кольорове фото 3,5 x 4,5 cм.; чітке, чисте та контрастне; видрукуване на папері високої якості на білому фоні; фото не старше 6 місяців; дає підстави з ідентифікувати заявника; зроблене анфас (прямо), яке виразно представляє очі та обличчя з двох сторін від верхньої частини голови до верхньої частини пліч ( в такий спосіб, щоб обличчя займало 70-80% фотографії); фото повинно представляти особу без головного убору, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути закрите волоссям. У випадку осіб, які носять окуляри, до фотографії є такі вимоги: незатемнені лінзи, оправа не може закривати жодної частини ока, не має бути будь-яких світлових ефектів.

  1. Оригінал закордонного паспорту

Паспорт повинен містити підпис та бути дійсним щонайменше 3 місяці від дати закінчення дії візи. Термін дії закордонного паспорта не повинен перевищувати 10 років. Продовжені паспорти не прийматимуться. Закордонний паспорт повинен містити щонайменше 2 чисті сторінки (призначені для візи). Паспорти приймаються без додаткових обкладинок, напр. шкіряних, пластикових.

3. Копії першої сторінки закордонного паспорту - 3 шт

4. Копії шенгенських віз за останні 3 роки

5. Копії укр паспорту усіх сторінок, для неповнолітніх – Оригінал та ксерокопія свідоцтво про народження,

6. Копія ідентифікаційного коду

Пенсіонери:

- довідка про пенсію за останні 6 місяців розбита помісячно

- оригінал та копія пенсійного посвідчення (старе посвідчення має бути підписане)

Працюючі:

- довідка з місця праці на фірмовому бланку з контактними даними організації, з зазначенням посади, стажу праці та розміру заробітної плати за місяць

або

 - довідка про доходи за останні 6 місяців розбита помісячно

Приватні підприємці:

 - копія реєстрації підприємства місцевими органами влади

 - довідка про доходи за останні 6 місяців

або

- довідка з банку про залишок на поточному рахунку підприємця (не менше 500 Eur або еквівалент)

Студенти:

 - оригінал та копія студентського квитка

 - довідка з вузу (з деканату про те, що дана особа дійсно навчається у цьому вузі з вказаним курсом)

Непрацюючі:

 - довідка з банку про депозити/рахунки  або травел чеки на 500 євро

Неповнолітні:

- оригінал та копія свідоцтва про народження

- оригіналу і ксерокопії письмової  заяви - згоди другого з батьків або опікуна (оригінал і ксерокопія).У випадку, коли отримання згоди є неможливим -  необхідно подати документ, який пояснює причину відсутності згоди (напр. довідка матері-одиночки або інший документ)

 - довідка зі школи

- ксерокопія укр. паспортів двох батьків (усіх сторінок)

Всі копії мають бути з сірими тонами (не чорно-білі) формату А4 (не А5 і не вирізані)